Covid-19

Vanaf 11 Mei is de praktijk weer geopend in Voorburg , en vanaf 1 Juni ook weer in Haarlem. Wel zal een strikt protocol gevolgd moeten worden.

Mocht U zich niet lekker, verkouden of koortsig voelen, of wanneer U niest en/of hoest, is het niet mogelijk om naar mijn praktijk te komen. U zult eerst daarvan hersteld moeten zijn. Wel kunt U telefonisch contact opnemen als U vermoed Covid19 klachten te hebben, ik kan U mogelijk wel met kruiden op afstand bijstaan.

Tevens dient U Uw handen voor entree te desinfecteren en krijgt U een masker van mij. Zowel patiënt als therapeut zullen tijdens de behandeling een masker dragen om eventuele overdracht te voorkomen.

Tussen de behandelingen zal de ruimte gedesinfecteerd en geventileerd worden.
Er zal geen gebruik van de wachtkamer mogelijk zijn in de praktijk in Voorburg en ook WC gebruik is voor het moment niet mogelijk.
Er mag maar een persoon tegelijk naar binnen, dus geen begeleiding van een patiënt door familieleden of vrienden.
Ik hoop U wederom verder als vanouds van dienst te mogen zijn.

Preventie en behandeling van Covid 19
De Chinese kruidengeneeskunde en acupunctuur/moxa kunnen een belangrijke rol spelen in de preventie van Covid 19, door het immuunsysteem te versterken. Een individueel op maat gesneden formule kan grote uitkomst bieden. Tevens kan ik u advies geven over andere vormen van preventie, via voeding, voedingssupplementen en Uzelf moxeren.

Ook kan de Chinese kruidengeneeskunde in de begin fase als wel in de tweede fase van een besmetting van Covid 19 uitkomst bieden. In China is kruidengeneeskunde op grote schaal ingezet met bemoedigende resultaten. Belangrijk is om een op maat gemaakte formule te maken, die inspeelt op de constitutie en de presentatie van de patiënt. Gezien de reguliere geneeskunde op kort termijn geen geneesmiddelen kan bieden, kan de Chinese geneeskunde mogelijk ook hier een rol spelen.

Uit onderzoek is gebleken dat in China men met Chinese geneeskunde in heel wat gevallen heeft voorkomen dat het Covid19 virus zich ontwikkelde in een vorm met ernstige complicaties. Met name de eerste week zijn Covid19 klachten vaak mild en kan het tij nog gekeerd worden. Het is van groot belang om zo snel mogelijk dan te handelen en een op maat geleverde kruidenformule te nemen.

Ook kan er voor een mogelijke combinatie van reguliere en Chinese geneeskunde gekozen worden, dat is wat op grote schaal in China gedaan is.
Belangrijk is dat bij verergering van klachten zoals benauwdheid u altijd contact met uw huisarts opneemt.

Herstel van Covid19
Ook kan de Chinese geneeskunde uitkomst bieden bij herstel van Covid19. Het is gebleken dat Covid19 bij patiënten voor ernstige klachten kan zorgen en ook veel rest klachten kan geven. Chinese geneeskunde in de vorm van acupunctuur, moxa, kruiden en voeding kunnen allemaal helpen Uw herstel te bevorderen. In China zijn inmiddels veel data verzameld over behandeling van post Covid19 met Chinese Geneeskunde en de resultaten zijn bemoedigend. Gezien ik veel ervaring heb behandeling van herstel na ernstige ziektes of operaties kan ik mogelijk ook hier wat voor mensen betekenen.

U kunt mij op werktijden bereiken voor consult en/of advies via telefoon (06-53439983) Ook kunt u mij mailen via felix_de_haas@hotmail.com.

De Chinese geneeskunde heeft altijd veel aandacht gehad aan preventie, een spreuk is dat we de verdedigingswerken in vredestijd moeten verstevigen. Wij bevinden ons inmiddels in een soort staat van oorlog, maar nog steeds kunnen we onze vesting verstevigen.

Wens u allen gezondheid toe.
Felix de Haas

Tarieven telefonische consulten:
Telefonisch/FaceTime consult : 40,00 Euro (max half uur)
Lang (of intake) telefonisch/FaceTime consult : 80 Euro (1 uur)
Kort telefonisch overleg : 20 Euro

Deze prijzen zijn exclusief de kruiden, maar omvatten wel het uitzoeken en voorschrijven van de kruidenformules. Kruidenformules zullen per post vanuit de Natuurapotheek naar U toegestuurd worden.